Sunday, October 03, 2010

Hokejisté Bostonu už jsou v Praze. V luxusním hotelu zabrali 80 pokoju



Luxusní hotel Four Seasons vedle Karlova Mostu se stal "medvědím brlohem". Obsadili ho totiž hokejisté Boston Bruins, kteří přiletěli v neděli po poledni do Prahy. Zabrali celá dvě patra, k dispozici mají celkem osmdesát pokojů! V Česku stráví jeden z nejslavnějších týmu na světě týden, jenž vyvrcholí víkendovými zápasy NHL proti Phoenixu. 
David Krejčí před hotelem Four Seasons, kde se ubytoval s hokejisty Bostonu po příletu z Belfastu do Prahy
David Krejčí před hotelem Four Seasons, kde se ubytoval s hokejisty Bostonu po příletu z Belfastu do Prahy   foto: ČTK
Bruins dorazili do Česka z Belfastu, kde zdolali tamní posílený tým Giants 5:1. "Dlouho se hrálo bez gólů, jako první jsme inkasovali my. Ale pak jsme zabrali," vyprávěl po příletu do Prahy útočník David Krejčí, vycházející česká hvězda NHL.
V neděli se Boston přesunul ze Severního Irska do Prahy, kde bude mít základnu během týdenního pobytu v Česku. "Let byl velmi rychlý," liboval si slovenský obránce Zdeno Chára. "Dlouho jsem o tom mluvil a konečně jsem tady. Je to fajn pocit," říkal Krejčí.
Většina hráčů se trousila z autobusu v oficiální soupravě výpravy s logem akce "NHL Premiere Prague", i kanadské hvězdy tedy teď nosí na oblečení českou vlaječku.
V Praze se hokejistům zalíbilo už na základě toho, co viděli z autobusu na Evropské třídě. "To bych nechal mezi náma klukama," smál se Krejčí v narážce na to, že hokejisté nejspíš po cestě z Ruzyně pokukovali po českých dívkách.
První večer Bruins zřejmě bude patřit poznávání krás staré Prahy, v pondělí se začne trénovat a v úterý čeká mužstvo přátelský duel s libereckými Bílými tygry. "Nechceme nic podcenit, ani přípravné zápasy. Reprezentujeme tady nejlepší ligu na světě," upozornil Krejčí.
V pondělí proto svolají trenéři i krátkou poradu s videem. Podrobný rozbor soupeře, jaký je v NHL zvykem, se však konat nebude. "Chceme se soustředit na svou hru, jsme tu od toho, abychom ji vyladili. Nebudeme zkoumat, kdo hraje v Liberci na levém křídle a kam drží hokejku," dodal český forvard.
Zápas pod Ještědem je už dlouho vyprodaný, začíná v úterý v 19 hodin. Utkání NHL s Phoenixem jsou pak na programu v sobotu od 18 a v neděli od 16 hodin v pražské O2 Areně.

No comments:

Post a Comment

What do you think of this?

== == ==

Works to block mobile card readers and ID scanners